Izolaţii inteligente pe bază de spumă poliuretanică pulverizată

Fie că vorbim despre construirea casei visurilor tale, fie despre optimizarea costurilor şi reducerea pierderilor din incinta clădirilor din afacerea ta, vei ajunge în momentul în care vei fi nevoit să cauţi şi să alegi izolaţia care să te scape de probleme. Şi atunci şirul întrebărilor şi nedumeririlor va începe să curgă.

Oferim servicii de izolaţie cu spumă poliuretanică.

Spuma poliuretanică elimină orice pierdere termică asigurând o economie la energie de până la 40%, fiind cel mai bun sistem de izolare de pe piaţă. Izolarea cu spumă poliuretanică oferă o protecţie completă, fără nici o pierdere termică a întregii clădiri.

Valoarea R nu măsoară căldura transportată în aer

Când vine timpul pentru a evalua tipul de izolație pe care o are casa, R-Value este un termen comun pe care îl veți auzi. Valoarea izolației R măsoară cât de bine o izolație rezistă la fluxul de căldură. Nu măsoară căldura transportată în aer. Este important să rețineți că instalarea unei izolații mai groase sau a unei izolații care are o valoare R înaltă nu înseamnă neapărat că locuința dvs. va avea apoi o izolație mai bună și un sigiliu de aer. Tipurile tradiționale de izolație oferă o valoare R care se referă numai la puterea de izolare, astfel încât, de fapt, puteți continua să aveți facturi de încălzire și răcire mai mari decât media. De aceea ar trebui să vă gândiți la o izolație și material de etanșare a aerului, cum ar fi sprayul pe spumă, atunci când vă alegeți izolația

Izolație prin pulverizare deschisă sau închisă în aplicații rezidențiale

Izolarea cu spumă cu celule deschise și cu celule închise joacă un rol important în construcția rezidențială. Spuma de pulverizare cu celule deschise, ideală pentru aplicații interioare, cum ar fi pereții, partea inferioară a platformei de acoperiș și a mansardelor, oferă avantaje diferite de performanță în comparație cu cele ale izolației spumante cu spumă închisă.

Datorită proprietăților individuale de performanță a izolației cu spumă cu celule deschise și cu celule închise, constructorii pot specifica atât în interiorul unei case de izolație, cât și ca o barieră pentru aer, pentru o opțiune de performanță cuprinzătoare.